Informatiecentrum

Sierlijsten bij Gamma, Praxis, Karwei, Hornbach en Hubo

Sierlijsten bij Gamma, Praxis, Karwei, Hornbach en Hubo U wilt graag sierlijsten kopen voor het afwerken van het plafond, wanden of vloer. Lees verder...

Overzetplinten Gamma, Karwei, Ikea, Praxis en Hornbach

Overzetplinten Gamma, Karwei, Ikea, Praxis en Hornbach Wanneer u overzetplinten wilt kopen bij een bouwmarkt wilt u natuurlijk ook weten wat voor soorten er beschikbaar zijn. Wij van Sierlijsten.eu hebben daarom voor u een artikel gemaakt met alle beschikbare overzetplinten van de Gamma, Karwei, Ikea, Praxis en Hornbach. Lees verder...

Overzetplinten

Overzetplinten Plinten over uw oude plinten heen monteren? Het kan eenvoudig met de overzetplinten bij Sierlijsten.eu Lees verder...

Orac Decor sierlijsten en uw stijl/inrichting

Orac Decor sierlijsten en uw stijl/inrichting Voor elke inrichting de juiste sierlijst. Lees verder...

Orac Decor profielen buiten gebruiken

Orac Decor profielen buiten gebruiken Wanneer u Orac Decor sierlijsten buiten wilt toepassen voor het verfraaien van uw huis dan is dit mogelijk. U kunt alleen niet alle Orac Decor sierlijsten buiten hangen ivm de weersomstandigheden.   Voor buiten gebruik kiest u eenvoudig Orac Decor lijsten die gemaakt zijn van Purotouch en/of Duropolymer voor de montage van de sierlijsten Lees verder...

Orac Decor Lijm

Orac Decor Lijm Voor de producten van Orac Decor gebruikt u bij de bevestiging speciale lijm. Lijm van Orac Decor is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten; Orac DecoFix Pro Orac DecoFix Extra Orac DecoFix Hydro Power U kunt de lijm verkrijgen in een koker van 310ml (hiervoor heeft u een Orac lijmpistool nodig). De Orac DecoFix Pro lijm is te verkrijgen Lees verder...

Kan ik Orac Decor lijsten op behang of geschilderde oppervlakken plaatsen?

Kan ik Orac Decor lijsten op behang of geschilderde oppervlakken plaatsen? U heeft sierlijsten van Orac Decor gekocht of u twijfelt over de aanschaf van Orac Decor sierlijsten. U vraagt zich af of de sierlijsten wel op behang geplaatst kunnen worden of op een geschilderde muur of plafond. In dit artikel geven wij u de informatie die u nodig heeft voor het plaatsen van Orac Decor lijsten op behang of geschilderde oppervlakken. Lees verder...

Installeren en afwerken van Orac Decor lijsten

Installeren en afwerken van Orac Decor lijsten Wij willen u graag helpen met informatie over de installatie. Orac Decor producten krijgen altijd een installatiehandleiding mee die u stap voor stap kunt volgen maar wij begrijpen ook dat dit soms tot vragen leidt. Wij gaan in dit artikel dieper in op de installatie en afwerking van lijsten van Orac Decor. Lees verder...

Indirecte verlichtingsprofielen ondersteboven hangen als downlighter

Indirecte verlichtingsprofielen ondersteboven hangen als downlighter Orac Decor heeft prachtige indirecte verlichtingsprofielen Lees verder...

Brand en Orac Decor profielen

Brand en Orac Decor profielen De profielen van Orac Decor kunnen tegen een stootje, water en zelfs tot een maximale temperatuur van 70°C. Hier kunt u rekening mee houden wanneer u Orac Decor lijsten koopt voor indirecte verlichting zoals de downlighter en uplighter sierlijsten. Lees verder...

Items 11-20 van 21

Weergeven per pagina