Orac C358 kroonlijst 200x7.3x14 cm

OP = OP

Orac C358 kroonlijst 200x7.3x14 cm U bent op zoek naar een elegante en decoratieve overgang van muur naar plafond? Het kan met de Orac C358 kroonlijst. Naast een decoratieve uitstraling zijn de Orac C358 kroonlijsten ook te gebruiken om oneffenheden en kloven te verbergen. Deze kroonlijst is te combineren met indirecte verlichting. Note: deze profielen worden exclusief ledstrips geleverd.

Dit product zal binnenkort niet meer beschikbaar zijn in ons assortiment. Beschikbaarheid is beperkt tot de huidige voorraad!
Lees meer
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 8,6/10
  • Bezorgservice aan huis excl. BTW 0,00incl. BTW 0,00

Productbeschrijving

Orac C358 kroonlijst 200x7.3x14 cm

Plafonds en wanden kunnen er verrassend mooi uitzien, maar als u gebruik maakt van onze kroonlijsten dan kunt u een ruimte pas echt de grandeur geven die het verdient. U bent op zoek naar een elegante en decoratieve overgang van muur naar plafond? Het kan met de Orac C358 kroonlijst.

Naast een decoratieve uitstraling zijn de Orac C358 kroonlijsten ook te gebruiken om oneffenheden en kloven te verbergen. Deze kroonlijst is te combineren met indirecte verlichting. Voor de bevestiging van de kroonlijsten op de wanden en plafonds gebruikt u de DecoFix PRO lijm en voor de naadverbinding gebruikt u de DecoFix EXTRA.

De kroonlijsten zijn overschilderbaar na 24 uur en worden geleverd in de kleur wit primer.

De fabrikant ORAC verstrekt enkel volledige garantie bij gebruik van de voorgeschreven DecoFix lijm!

Lees meer over Orac C358 kroonlijst 200x7.3x14 cm

Productvideo

Specificaties

Hoogte
6 cm - tot 10 cm
Breedte
10 cm - tot 15 cm
Flexibel (R min)
90 cm
Materiaal
Purotouch
Stijl
Modern
Structuur
Glad
Besteleenheid
per stuk
Productgroep
Kroonlijst
Bezorgservice incl. BTW
0.00
Levertijd
OP = OP

Downloads

pdf
(Formaat: 4.4 MB)
pdf
(Formaat: 2.1 MB)
sistoshops

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag vanaf € 250,00 incl. BTW worden gratis geleverd.
De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag onder € 250,00 incl. BTW zijn € 24,95 incl. BTW.

Indien u de bestelling op een werkdag (ma t/m vr) voor 10.00 uur heeft besteld en betaald, dan wordt uw bestelling direct dezelfde dag in behandeling genomen en verstuurd.

U ontvangt van ons in de middag een trackentrace link van UPS met de bevestiging dat uw bestelling de volgende werkdag (ma t/m vr) wordt aangeboden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw zending zelf te kunnen volgen.

Indien u bij de eerste poging niet aanwezig bent, zal UPS het de volgende werkdag nog een keer aanbieden. Indien u dan ook niet aanwezig bent, zal UPS een kaartje in de brievenbus achterlaten met vermelding van het dichtsbijzijnde UPS servicepoint waar u uw pakket zelf binnen 5 werkdagen kunt ophalen.
sistoshops

Deze producten gaan hard