Orac C372 kroonlijst Fluxus 200x28x7 cm

OP = OP
Orac C372 kroonlijst Fluxus 200x28x7 cm

De kroonlijst Fluxus is zo zuiver van lijn dat hij perfect staat in elk type interieur.

Indien gecombineerd met indirecte verlichting, vloeit het licht rijkelijk uit deze elegante up- of downlighter alsof hij er altijd al geweest is.

Note: deze profielen worden exclusief ledstrips geleverd.

Dit product zal binnenkort niet meer beschikbaar zijn in ons assortiment. Beschikbaarheid is beperkt tot de huidige voorraad!

Lees meer
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 8,6/10

Productbeschrijving

Orac C372 kroonlijst Fluxus 200x28x7 cm Deze kroonlijst van de ontwerper Ulf Moritz geeft pas echter karakter en 'body' aan uw interieur. Door toepassing van de kroonlijst Fluxus worden uw kale en vlakke muren veranderd in een ongeziene elegantie waarin beweging, licht en schaduw de dynamiek weergeven. De kroonlijst Fluxus is zo zuiver van lijn dat hij perfect staat in elk type interieur. Indien gecombineerd met indirecte verlichting, vloeit het licht rijkelijk uit deze elegante up- of downlighter alsof hij er altijd al geweest is. Voor de bevestiging van de kroonlijsten van de ontwerper Ulf Moritz op de wanden en plafonds gebruikt u de DecoFix PRO lijm en voor de naadverbinding gebruikt u de DecoFix EXTRA. De kroonlijsten van Ulf Moritz zijn na 24 uur overschilderbaar en worden geleverd in de kleur wit primer. De fabrikant ORAC verstrekt enkel volledige garantie bij gebruik van de voorgeschreven DecoFix lijm!
Lees meer over Orac C372 kroonlijst Fluxus 200x28x7 cm

Specificaties

Levertijd
OP = OP
Hoogte
20 cm - tot 30 cm
Breedte
5 cm - tot 10 cm
Flexibel (R min)
90 cm
Materiaal
Purotouch
Structuur
Glad
Besteleenheid
per stuk
Productgroep
Kroonlijst
Bezorgservice
0.00

Downloads

pdf
(Formaat: 2.1 MB)

Reviews

Kwaliteit
Algemeen
Prijs
kroonlijst Fluxus 200x28x7 cm
Review door
Kroonlijst besteld, in goede order ontvangen en verwerkt in ons huis. Ik ben zeer te vrede met dit product.

1 Item

sistoshops

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag vanaf € 250,00 incl. BTW worden gratis geleverd.
De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag onder € 250,00 incl. BTW zijn € 24,95 incl. BTW.

Indien u de bestelling op een werkdag (ma t/m vr) voor 10.00 uur heeft besteld en betaald, dan wordt uw bestelling direct dezelfde dag in behandeling genomen en verstuurd.

U ontvangt van ons in de middag een trackentrace link van UPS met de bevestiging dat uw bestelling de volgende werkdag (ma t/m vr) wordt aangeboden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw zending zelf te kunnen volgen.

Indien u bij de eerste poging niet aanwezig bent, zal UPS het de volgende werkdag nog een keer aanbieden. Indien u dan ook niet aanwezig bent, zal UPS een kaartje in de brievenbus achterlaten met vermelding van het dichtsbijzijnde UPS servicepoint waar u uw pakket zelf binnen 5 werkdagen kunt ophalen.
sistoshops

Deze producten gaan hard