Orac Kroonlijst C836 Xterio 200x27.1x26.6 cm

Op voorraad: voor 10.00 uur besteld morgen in huis

De profielen van de Orac Decor Xterio lenen zich perfect voor buitentoepassingen rondom uw voordeur, ramen met frontons of een gevel met zuilen.

Voor het in verstek zagen van deze Xterio C836 adviseren wij u gebruik te maken van de Orac verstekbak incl. zaag FB300.

De kroonlijsten uit de Xterio collectie kunnen buiten gebruikt worden maar ook in vochtige ruimtes, zoals badkamers, zwembaden en sauna's. 

Lees meer
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 8,6/10

Productbeschrijving

Voor de bevestiging van de Orac kroonlijst C836 uit de Xterio collectie gebruikt u DecoFix Hydro lijm en voor de naadverbinding gebruikt u de DecoFix EXTRA.

De kroonlijsten uit de Xterio collectie zijn na 24 uur overschilderbaar in een kwalitatief goede buitenverf en worden geleverd in de kleur wit primer. 

De fabrikant ORAC verstrekt enkel volledige garantie bij gebruik van de voorgeschreven DecoFix lijm!

Lees meer over Orac Kroonlijst C836 Xterio 200x27.1x26.6 cm

Specificaties

Levertijd
voor 10.00 uur besteld morgen in huis
Lengte Xterio kroonlijst
200 cm
Hoogte Xterio kroonlijst
27.1 cm
Breedte Xterio kroonlijst
26.6 cm
Materiaal
Purotouch
Besteleenheid
per stuk
Productgroep
Kroonlijst
Bezorgservice
24.95

Downloads

sistoshops

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag vanaf € 250,00 incl. BTW worden gratis geleverd.
De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag onder € 250,00 incl. BTW zijn € 24,95 incl. BTW.

Indien u de bestelling op een werkdag (ma t/m vr) voor 10.00 uur heeft besteld en betaald, dan wordt uw bestelling direct dezelfde dag in behandeling genomen en verstuurd.

U ontvangt van ons in de middag een trackentrace link van UPS met de bevestiging dat uw bestelling de volgende werkdag (ma t/m vr) wordt aangeboden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw zending zelf te kunnen volgen.

Indien u bij de eerste poging niet aanwezig bent, zal UPS het de volgende werkdag nog een keer aanbieden. Indien u dan ook niet aanwezig bent, zal UPS een kaartje in de brievenbus achterlaten met vermelding van het dichtsbijzijnde UPS servicepoint waar u uw pakket zelf binnen 5 werkdagen kunt ophalen.
sistoshops

Deze producten gaan hard