Orac W110 Hill wandpaneel 200x25x1.6 cm

Op voorraad: voor 10.00 uur besteld morgen in huis
Orac W110 Hill wandpaneel 200x25x1.6 cm

De W110 maakt deel uit van de collectie 3D Wall Panels waarmee u uw interieur op een mooie en smaakvolle manier kunt inrichten door het monteren van deze panelen aan de wand of te gebruiken als lambrisering.

De W110 wandpaneel met een dikte van 1.6 cm is trending en geeft extra design en dimensie aan je ruimte. Personaliseer de ruimte door te spelen met vorm, kleur, richting en verlichting.
De W110 Hill is van hoge kwaliteit, eenvoudig te monteren en is gemaakt van duurzame materialen. Bovendien heeft het bewezen positieve thermische en akoestische eigenschappen te hebben.

Afwerking Orac W110 wandpaneel:
U kunt de W110 Hill wandpanelen afwerken met de Orac CX190 U profiel.

U kunt dit U profiel bijvoorbeeld voorzien van LED strips waardoor u een extra dimensie geeft aan de ruimte. Note: de aanbevolen verstekbak is de Orac verstekbak inclusief zaag (FB300) of de luxe verstekbak inclusief koffer en accessoires (FB10).

Lees meer
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 8,6/10
  • Bezorgservice aan huis excl. BTW 0,00incl. BTW 0,00

Productbeschrijving

Orac W110 Hill Wall panel 200x25x1.6 cm De W110 wandpaneel van Orac Decor geeft een extra dimensie en een grote visuele indruk aan uw wand en interieur.

Voor de bevestiging van deze 3D Wall Panels binnen gebruikt u de DecoFix Power lijm en de DecoFix Extra voor de naadverbindingen.

U rekent het aantal stuks wandpaneel uit x 2 en u heeft het aantal strekkende meters wandpaneel. U kunt ca. 4 m¹ met de Orac Decofix Power lijm verlijmen en tot 70 m¹ aan naadverbinding met de Orac Decofix Extra.

De Wall panels zijn reeds geprimed voor een goede verfhechting en zijn daardoor makkelijk overschilderbaar met een kwaliteitsverf, voor UV bestendigheid. De fabrikant ORAC verstrekt enkel volledige garantie bij gebruik van de voorgeschreven DecoFix lijm.

Lees meer over Orac W110 Hill wandpaneel 200x25x1.6 cm

Specificaties

Levertijd
voor 10.00 uur besteld morgen in huis
Breedte
20 cm - tot 35 cm
Hoogte
1 cm - tot 6 cm
Materiaal
Purotouch
Structuur
Glad
Besteleenheid
per stuk
Productgroep
Decoratieve elementen
Bezorgservice incl. BTW
0.00

Downloads

pdf
(Formaat: 2.2 MB)

Reviews

Kwaliteit
Algemeen
Prijs
Amazing
Review door
Hele mooie wandpanelen

1 Item

sistoshops

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag vanaf € 250,00 incl. BTW worden gratis geleverd.
De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag onder € 250,00 incl. BTW zijn € 24,95 incl. BTW.

Indien u de bestelling op een werkdag (ma t/m vr) voor 10.00 uur heeft besteld en betaald, dan wordt uw bestelling direct dezelfde dag in behandeling genomen en verstuurd.

U ontvangt van ons in de middag een trackentrace link van UPS met de bevestiging dat uw bestelling de volgende werkdag (ma t/m vr) wordt aangeboden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw zending zelf te kunnen volgen.

Indien u bij de eerste poging niet aanwezig bent, zal UPS het de volgende werkdag nog een keer aanbieden. Indien u dan ook niet aanwezig bent, zal UPS een kaartje in de brievenbus achterlaten met vermelding van het dichtsbijzijnde UPS servicepoint waar u uw pakket zelf binnen 5 werkdagen kunt ophalen.
sistoshops

Deze producten gaan hard