New Classics van Orac Decor®

New_classics_van_orac_decor.jpg

De fabrikant Orac Decor® is continue bezig met het verfraaien en optimaliseren van de huidige interieurdecoratie. En met goed resultaat. 

Continue streven naar perfectie en ultieme interieurelementen heeft de afgelopen jaren een tal van klassiekers opgeleverd die zich in de loop van de jaren uitstekend heeft bewezen. 

Na een 50-jarig bestaan van Orac Decor® gedreven door passie en voortgestuwd door ambitie wordt de lat wederom iets hoger gelegd.
Deze klassiekers zijn opnieuw onder de loep genomen en dankzij de moderne technologie en een duurzame aanpak is er een nieuwe basis gelegd voor nieuwe klassiekers. Orac kiest voor een slim productdesign en state-of-the-art technologie. 

New Classics van Orac Decor®

Naast de goede service en een levenslange productiegarantie heeft Orac een optimale afwerkingsgraad hoog in het vaandel staan. Immers, uw interieur verdient toch het beste!

De klassieke traditie heeft tot grote inspiratie geleidt met talloze mogelijkheden en nieuwe ontwerpen in elk interieur. Want elk interieur vertelt toch zijn eigen verhaal!

De nieuwe interieurelementen zijn geïnspireerd vanuit deze klassiekers en gegoten in een nieuw jasje.

Met de New Classics collectie van Orac Decor® wordt op een verfrissende en eenvoudige manier de klassieke grandeur vertaald naar onze hedendaagse interieur. 

Aan de hand van de 4 onderstaande nieuwe concepten brengt Orac Decor® nieuwe klassieke decoratieve elementen op de markt. Toepasbaar voor ieder interieur zowel in een kleine kamer als in een imposante hal.

Lambrisering, kroonlijsten, bijbehorende plinten en indirecte verlichting.

Ontwerp uw klassieke interieur met eigentijdse looks and feels!

 

Heritage

 

Noblesse

 

Manoir

 

Ba'rock