Sierlijsten van piepschuim

Sierlijsten_plafond_piepschuim_productieproces.jpg

Piepschuim zoals wij dat noemen is eigenlijk geëxpandeerd polystyreen. Piepschuim is een blok met miljoenen kleine pareltjes, wanneer dit wordt geperst en bewerkt, ontstaan er prachtige sierlijsten voor uw plafond, vloer of wand zoals op bovenstaande afbeelding het productieproces staat afgebeeld.

Onze sierlijsten van Orac Decor® zijn gemaakt van een impactbestendige polystyreenmix met een hoge densiteit. Kortweg gemaakt van piepschuim met een dusdanige hoge densiteit verwerking die de sterkte, verwerkbaarheid en kwaliteitskenmerken van kunststof combineren met de uitstraling van hout of pleister.
 

De vervaardiging van deze sierlijsten kunnen wij onderverdelen in 3 categorieën:

  • Purotouch®
  • Duropolymer®
  • Durofoam®
De Purotouch® sierlijsten hebben een rijkere uitstraling, laten zich makkelijker verzagen en bijwerken t.o.v. Duropolymer® en kunnen in een flexibele versie gemaakt worden.
 
De Duropolymer® sierlijsten hebben een hoge schokbestendigheid, zijn randscherp en toepasbaar voor verfijnde details en kunnen ook in een flexibele versie gemaakt worden.
 
De Durofoam® sierlijsten zijn vervaardigd met een medium densiteit en worden voor de basis collectie gemaakt en kan alleen voor binnen gebruikt worden.
 

 

Gerelateerde producten