indirecte verlichting

Indirecte verlichting

Met deze moderne profielen integreert u perfect indirecte LED-verlichting in uw interieur. Meerdere combinaties mogelijk voor het creëeren van een mooi lijnenspel van licht en schaduw.

Shop nu online bij sierlijsten.eu de profielen voor indirecte verlichting. De profielen worden exclusief LED verlichting geleverd.

Wanneer u graag meer verlichting wilt en deze niet wilt laten opvallen kunt u kiezen voor onze Orac Decor indirecte verlichting profielen.

Hier kunt u LED verlichting in wegwerken, onze Orac Decor producten kunnen tot een temperatuur van max. 65°C. U kunt ook de profielen ondersteboven plaatsen dan functioneren ze als downlighter, houdt er wel rekening mee dat u voor LED verlichting dan een aluminium support moet ophangen.

NOTE: indien u voor indirecte profielen kiest met het materiaal type Duropolymer dan adviseren wij u gebruik te maken van een aluminiumtape aan de binnenkant van het profiel of een aluminium bar om te voorkomen dat het licht door het profiel schijnt. Dit is niet nodig als u kiest voor het materiaal type Purotouch.

 

Montage

Onze Orac Decor profielen kunt u op een eenvoudige manier monteren u gebruikt de speciale DecoFix pro lijm voor binnen, poreuze en droge ondergronden voor buiten, niet-poreuze, vochtige ondergronden of zware profielen gebruikt u de DecoFix Hydro lijm en voor de verbindingen tussen de profielen gebruikt u de DecoFix Extra lijm.

Lees meer