Wat zijn de voordelen van Orac Decor plinten?

Wat zijn de voordelen van Orac Decor plinten? U heeft nog enkele bedenkingen of vragen over het aanschaffen van Orac Decor® plinten, daarom hebben wij speciaal voor u zes voordelen van Orac Decor® plinten op een rij gezet. 

U heeft nog enkele bedenkingen of vragen over het aanschaffen van Orac Decor® plinten, daarom hebben wij speciaal voor u zes voordelen van Orac Decor® plinten op een rij gezet. 

 

Hieronder ziet u een opsomming van de onderwerpen;

  • Schokproof
  • Waterbestendig
  • Camouflage
  • Eenvoudige montage
  • Flexibel
  • Overschilderbaar

 

Schokproof

Doordat Orac Decor® plinten gemaakt zijn van Duropolymer®, kunnen de plinten tegen een stootje. Plinten hebben heel wat te verduren in het dagelijks leven, we stoten er tegen aan met een stofzuiger of schuren er langs met een kinderwagen. Onder al deze omstandigheden blijven de plinten van Orac Decor® mooi en op hun plaats. 

 

Waterbestendig

Duropolymer® is een materiaal welke ook gebruikt kan worden in vochtige ruimtes zoals de badkamer. U kunt naar hartelust dweilen en de Orac Decor® plinten blootstellen aan water, Duropolymer® is waterbestendig. Wanneer u Orac Decor® plinten in een vochtige ruimte gaat installeren zorgt u dan voor DecoFix Power lijm, wilt u graag uw plinten verven gebruik dan een waterafstotende verf voor een optimaal waterafstotend resultaat.

 

Camouflage

Kabels die overal te zien zijn, er achter blijven haken met een stofzuiger of kinderen en dieren die uw elektronica kabels ook erg interessant vinden. Voor u kan dit een irritatie punt zijn, vandaar dat u ontsierende kabels eenvoudig weg kunt werken in de plinten van Orac Decor®. 

 

Orac Decor® plinten zorgen er ook voor dat kleine foutjes van de vloer of muur worden weggewerkt op een stijlvolle manier. Na het plaatsen van de plinten weet u alleen nog waar deze oneffenheden hebben gezeten, en zal de schoonheid van de Orac Decor® plint het enige zijn wat bezoek opvalt.

 

Eenvoudige montage

Niet zo handig met een boormachine? Geen probleem!

 

Plinten van Orac Decor® worden geplaatst zonder dat ook maar een machine hoeft te gebruiken. Voordat u aan de slag gaat zorgt u ervoor dat de plaats waar de plint komt stofvrij is. U neemt uw plint, brengt hier DecoFix lijm op aan en plaatst de plint op zijn plaats. Door gebruik te maken van DecoFix lijm van Orac Decor® geniet u van de installatiegarantie, wel zo prettig mocht er toch iets misgaan tijdens de installatie van uw plinten.

De Orac Decor® plinten hebben aan de achterzijde lijmgroeven zo blijft de DecoFix lijm mooi op zijn plaats zitten wanneer u deze installeert.

 

Flexibel

U heeft een oudere woning en wilt graag de oude plinten wegwerken, u loopt er tegenaan dat uw muren krom zijn en veel hoekjes en kantjes hebben. Met Orac Decor® Flex profielen lost u dit eenvoudig op. Voor moeilijk te verwijderen of beschadigde plinten kiest u eenvoudig voor een Orac Decor® overzetplint flex, doordat dit materiaal flexibel is werkt u eenvoudig al uw wand en plint problemen weg. 

 

Overschilderbaar

Alle Orac Decor® profielen zijn bewerkt met een witte primerlaag. Hierdoor kunt u eenvoudig uw plinten in uw eigen kleur overschilderen. Denkt u eraan dat wanneer uw plinten vaak worden blootgesteld aan vocht, u beter een waterbestendige verf kunt kiezen en DecoFix Power lijm voor optimale waterbestendigheid. 

 

Door eenvoud van Orac Decor® plinten bij installatie en afwerking met verf, zijn de Orac Decor® plinten geschikt voor bijna iedereen, in elke situatie. Koop nu uw Orac Decor® plinten en benodigdheden online in onze webshop.