Orac halve zuil K1001 22x11x199,5 cm

Op voorraad: voor 10.00 uur besteld morgen in huis
Orac halve zuil K1001 22x11x199,5 cm

Voor het toepassen van zuilen in uw ruimte, geeft u een vleugje van de Grieksesfeer mee. Die automatisch verbonden is met de Griekse oudheid.

Een zuil is een kolom met doorgaans een ronde doorsnede die meestal uit drie elementen bestaat van boven naar beneden: kapittel, zuil (schacht) en de sokkel.

De Orac Decor halve zuil K1001 is een halve schacht met schaduwgroeven waarvan de binnenkant een diameter heeft van 14.5 cm.
Lees meer
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 8,6/10
  • Bezorgservice aan huis excl. BTW 20,62incl. BTW 24,95

Productbeschrijving

Voor het toepassen van zuilen kunt u een vleugje van de sfeer meegeven, die automatisch verbonden is met de Griekse oudheid.

Een zuil is een kolom met doorgaans een ronde doorsnede die meestal uit drie elementen bestaat van boven naar beneden: kapittel, zuil (schacht) en de sokkel.

Deze zuil uit de Luxxus-collectie is een gecanneleerde halve schacht waarvan de binnenkant een diameter heeft van 14.5 cm.

De fabrikant ORAC verstrekt enkel volledige garantie bij gebruik van de voorgeschreven DecoFix lijm!

Lees meer over Orac halve zuil K1001 22x11x199,5 cm

Specificaties

Levertijd
voor 10.00 uur besteld morgen in huis
Hoogte
10 cm - tot 15 cm
Breedte
20 cm - tot 35 cm
Uitvoering
Halve zuil
Materiaal
Purotouch
Structuur
Glad
Besteleenheid
per stuk
Productgroep
Zuilen
Bezorgservice incl. BTW
24.95

Downloads

sistoshops

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag vanaf € 250,00 incl. BTW worden gratis geleverd.
De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag onder € 250,00 incl. BTW zijn € 24,95 incl. BTW.

Indien u de bestelling op een werkdag (ma t/m vr) voor 10.00 uur heeft besteld en betaald, dan wordt uw bestelling direct dezelfde dag in behandeling genomen en verstuurd.

U ontvangt van ons in de middag een trackentrace link van UPS met de bevestiging dat uw bestelling de volgende werkdag (ma t/m vr) wordt aangeboden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw zending zelf te kunnen volgen.

Indien u bij de eerste poging niet aanwezig bent, zal UPS het de volgende werkdag nog een keer aanbieden. Indien u dan ook niet aanwezig bent, zal UPS een kaartje in de brievenbus achterlaten met vermelding van het dichtsbijzijnde UPS servicepoint waar u uw pakket zelf binnen 5 werkdagen kunt ophalen.
sistoshops

Deze producten gaan hard