Orac SX206 contour plint 200x18x1.8 cm

Op voorraad: voor 10.00 uur besteld morgen in huis
Orac SX206 contour plint 200x18x1.8 cm

De Orac SX206 plint heeft een elegante afgeronde top en is de grote opvolger van de SX118 met een hoogte van 13,8 cm. Beide contour plinten hebben een klassieke uitstraling en hebben hetzelfde ontwerp waardoor ze op meerdere plaatsen in de woning gecombineerd kunnen worden.

De binnenmaat van deze plint is max. 1.8 mm breed en 18 cm hoog waardoor deze plint ideaal is voor het wegwerken van kabels die in het zicht liggen.

Voor de bevestiging van deze SX206 contour plint op de wanden gebruikt u de DecoFix PRO lijm en voor de naadverbinding gebruikt u de DecoFix EXTRA. De fabrikant ORAC verstrekt enkel volledige garantie bij gebruik van de voorgeschreven DecoFix lijm!
Lees meer
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 8,6/10
  • Bezorgservice aan huis excl. BTW 20,62incl. BTW 24,95

Productbeschrijving

Orac SX206 plint 200x18x1.8 cm is een plint die afgewerkt is met een afgeronde top.

Deze plint is ideaal voor een naadloze verbinding en is ontwikkeld om een mooie plint te creeëren waarbij u direct de kabels bij kunt wegwerken.

Het polymeermateriaal voldoet aan de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid.

Voor de bevestiging van deze multifunctionele plinten op de wanden en plafonds gebruikt u de DecoFix PRO lijm en voor de naadverbinding gebruikt u de DecoFix EXTRA.

Lees meer over Orac SX206 contour plint 200x18x1.8 cm

Productvideo

Specificaties

Lengte plinten
200 cm
Hoogte plinten
15 cm - tot 20 cm
Breedte plinten
1.8 cm
Materiaal
Duropolymer
Besteleenheid
per stuk
Productgroep
Plinten
Bezorgservice incl. BTW
24.95
Levertijd
voor 10.00 uur besteld morgen in huis

Downloads

sistoshops

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag vanaf € 250,00 incl. BTW worden gratis geleverd.
De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag onder € 250,00 incl. BTW zijn € 24,95 incl. BTW.

Indien u de bestelling op een werkdag (ma t/m vr) voor 10.00 uur heeft besteld en betaald, dan wordt uw bestelling direct dezelfde dag in behandeling genomen en verstuurd.

U ontvangt van ons in de middag een trackentrace link van UPS met de bevestiging dat uw bestelling de volgende werkdag (ma t/m vr) wordt aangeboden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw zending zelf te kunnen volgen.

Indien u bij de eerste poging niet aanwezig bent, zal UPS het de volgende werkdag nog een keer aanbieden. Indien u dan ook niet aanwezig bent, zal UPS een kaartje in de brievenbus achterlaten met vermelding van het dichtsbijzijnde UPS servicepoint waar u uw pakket zelf binnen 5 werkdagen kunt ophalen.
sistoshops

Deze producten gaan hard