Orac SX212 Cascade plint 200x17x1.3 cm

Op voorraad: voor 10.00 uur besteld morgen in huis
De SX212 Cascade van Orac Decor is een nieuwe toevoeging aan de Cascade plintenfamilie, die zich onderscheidt door zijn elegante uitstraling en inzetbaarheid als wandlijst.

Wat deze plint nog aantrekkelijker maakt, is het gemak van installatie. Met behulp van de DecoFix Power lijm is het monteren een eenvoudige klus. Voor een naadloze afwerking wordt aanbevolen om de DecoFix Ultra lijm te gebruiken voor de naadverbindingen. Voor het afwerken van overige naden is de Decofiller de perfecte keuze.

Het is belangrijk op te merken dat Orac Decor alleen garantie verstrekt wanneer er gebruik is gemaakt van een van hun specifieke lijmen, zoals de DecoFix Power lijm. Met deze plint geniet u niet alleen van een verfijnde esthetiek, maar ook van de kwaliteitsgarantie van de fabrikant.

Lees meer
  • 2 jaar garantie
  • Klantbeoordeling 8,6/10
  • Bezorgservice aan huis excl. BTW 20,62incl. BTW 24,95

Productbeschrijving

SX212 Cascade van Orac Decor is een uitbreiding van de populaire plintenfamilie Cascade, die een verfijnde uitstraling toevoegt aan elk interieur. Met afmetingen van 200 cm lengte, 1,3 cm breedte en 17 cm hoogte, biedt deze plint een subtiele maar effectieve decoratieve afwerking aan wanden en vloeren.

Het installatieproces van de SX212 Cascade is vereenvoudigd dankzij het gebruik van de speciaal ontworpen DecoFix Power lijm, waardoor een stevige en duurzame bevestiging wordt gegarandeerd. Voor naadverbindingen wordt de DecoFix Ultra lijm aanbevolen, wat zorgt voor een naadloze afwerking. Voor het afwerken van overige naden wordt de Decofiller aanbevolen, waardoor een vlekkeloze en professionele uitstraling wordt bereikt.

De fabrikant ORAC verstrekt enkel volledige garantie bij gebruik van de voorgeschreven DecoFix lijm!

Lees meer over Orac SX212 Cascade plint 200x17x1.3 cm

Productvideo

Specificaties

Lengte plinten
200 cm
Hoogte plinten
15 cm - tot 20 cm
Breedte plinten
1.3 cm
Materiaal
Duropolymer
Besteleenheid
per stuk
Productgroep
Plinten
Bezorgservice incl. BTW
24.95
Levertijd
voor 10.00 uur besteld morgen in huis

Veelgestelde vragen

Kan ik jullie Orac sierlijsten overschilderen?
Ja, omdat al onze producten een matte afwerking hebben en reeds geprimed zijn. Het is echter nog wel nodig om ze af te werken met minstens één laag hoogwaardige eindverf met een goede dekking, bij voorkeur op waterbasis.
Het is belangrijk op te merken dat alle sierlijsten niet geschuurd hoeven te worden voordat ze geïnstalleerd worden.
sistoshops

Bezorging

Bezorging in Nederland en België

De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag vanaf € 250,00 incl. BTW worden gratis geleverd.
De kosten voor pakket zendingen met een bestelbedrag onder € 250,00 incl. BTW zijn € 24,95 incl. BTW.

Indien u de bestelling op een werkdag (ma t/m vr) voor 10.00 uur heeft besteld en betaald, dan wordt uw bestelling direct dezelfde dag in behandeling genomen en verstuurd.

U ontvangt van ons in de middag een trackentrace link van UPS met de bevestiging dat uw bestelling de volgende werkdag (ma t/m vr) wordt aangeboden. Dit geeft u de mogelijkheid om uw zending zelf te kunnen volgen.

Indien u bij de eerste poging niet aanwezig bent, zal UPS het de volgende werkdag nog een keer aanbieden. Indien u dan ook niet aanwezig bent, zal UPS een kaartje in de brievenbus achterlaten met vermelding van het dichtsbijzijnde UPS servicepoint waar u uw pakket zelf binnen 5 werkdagen kunt ophalen.
sistoshops

Deze producten gaan hard